O NAMA

MILEKS D.O.O.

Mileks d.o.o. je preduzeće locirano u Beogradu čije su osnovne delatnosti:

 • proizvodnja svih vrsta kafe
 • trgovina na veliko i malo
 • spoljna trgovina i uvoz sirove kafe sa čak tri kontinenta – Južna Amerika, Afrika i Azija
 • Pružanje usluga

Naša firma je osnovana 1990. godine i simbol je prženja sveže domaće kafe skoro 30 godina. Pregršt prezadovoljnih mušterija u protekle tri decenije navodi nas da marljivo radimo na tome da kvalitet naših brendova – MILEX i CAFFICO kafe – konstantno bude na vrhunskom nivou. Glavna delatnost Mileks-a jeste uvoz sirove kafe, prerada (pečenje) iste, mlevenje i pakovanje.   Mi smo zapravo mala porodična firma koju krasi kvalitet svojih proizvoda i usluga i uvek će nam Vaše zadovoljstvo biti na prvom mestu. 

Kada jednom probate šoljicu MILEX ili CAFFICO kafe, sigurno ćete nam se vratiti!

UKUSI TRI KONTINENTA U VAŠEM KOMŠILUKU

Naša priča počinje pre skoro trideset godina u Beogradu, uvozom prve mašine za pečenje kafe marke Probat Wercke. Prvi dodir sa kafom, proces učenja i eksperiment sa raznim sortama kreira jedinstvenu recepturu i prepoznatljiv ukus koji je ostao nepromenjen svih ovih godina. Ta priča se danas nastavlja kroz drugu generaciju članova naše porodice.

Aromatična šolja izuztenog mirisa i ukusa koja budi sva Vaša čula, vodi Vas kroz duboke predele Južne Amerike, Afrike i Azije

Pažljiv izbor sirove kafe sa tri kontinenta – sa bogatih plantaža BrazilaGvatemaleKolumbije preko Ugande KamerunaKenije, pa sve do dalekog Vijetnama i Indonezije  čini Vaš trenutak ispijanja kafe veličanstvenim i posebnim.

Ispijanje naše šoljice kafe je iskustvo, doživljaj i radost.

0
godina duga tradicija
1
kontinenta
0
objekata širom Srbije u okviru naše franšize
0
naših MILEX objekata u Beogradu
999
nezadovoljnih klijenata

KAKO DA POSLUJETE SA NAMA?

U sastavu naše franšize nalazi se veliki broj prodavnica,trafika, STR-a, kioska i dućana koji prodaju sveže mlevenu Caffico & Milex kafu. Ova saradnja funkionise po sistemu franšize u kojoj odvojena pravna ili fizička lica poseduju lokaciju a Mileks d.o.o. dostavlja sveže pečenu MILEX kafu u zrnu po veleprodajnoj ceni. Sveže pečena kafa se melje na licu mesta u svakom objektu koji pripada našem sistemu tako da krajnji potrošač dobija u ruke vruću kafu ispod mlina. 

U ovom paketu uz kafu dobijate i ambalažu gratis, a ukoliko mesečna potrošnja dostigne 450kg dobićete i mlin za mlevenje kafe u zrnu.  

Posedujete ili nameravate da otvorite prodavnicu robe široke potrošnje, kiosk, trafiku i sl. a želite da svojim mušterijama obezbedite veličanstvenu kafu? Obratite nam se i biće nam zadovoljstvo i čast da Vas uključimo u naš lanac franšize. Da i Vas mušterije prepoznaju po mirisu sveže mlevenje kafe!

MISIJA

Kroz inspiraciju, timski rad i prave vrednosti nastojimo da dostavimo najbolju kafu koju priroda pruža.

VIZIJA

Mi želimo da budemo sinonim za besprekoran kvalitet. Spoj tradicije i inovacije naše firme obezbediće proizvode najvišeg standarda.

VREDNOST

Neprekidnom edukacijom pomerajući soptvene granice kriterijuma tragamo za savršenstvom u svim poljima naše delatnosti. Spojem ljubavi i strasti trudimo se da obezbedimo bolji što bolji kvalitet kafe za Vas.

STVARANJE BRENDA CAFFICO

CAFFICO kao naš novi brend se radja 2012. godine sa tri različita ukusa: 

 • Classic 
 • Strong 
 • Supremo

Tokom godina Caffico proizvodi su postajali sve popularniji i svojim kvalitetom se probili na tržištu. Naša konstantna težnja ka unapređivanju u međuvremenu dovela je do pojave i dodatnih vrsta CAFFICO proizvoda. To su:

 • Espresso intenso
 • Kafa bez kofeina
 • Filter kafa
 • Espresso dolce
 • Espresso primero
 • Caffico Instant

 DETALJNIJE O CAFFICO PROIZVODIMA PROČITAJTE OVDE

Konstantna predanost kvalitetu kroz rigoroznu selekciju zrna, procesu prerade i bezuslovnu posvećnost svakom našem potrošaču je ključ našeg uspeha. Zahvaljujemo se našim vernim potrošačima koji su sa nama bili na tom putu svih ovih godina. 

S poštovanjem Vaš Mileks

☕ Pogledajte video koji pokazuje put kafe od drveta do šoljice u Mjanmaru ☕

Preuzeto sa YouTube kanala: itsmepreston89