CAFFICO

Mlevena kafa, kafa u zrnu i sirova kafa u vašem komšiluku, u Beogradu. Milex i Caffico najbolja arabika i robusta

O brendu CAFFICO

CAFFICO kao naš novi brend se radja 2012. godine sa tri različita ukusa: 

  • Classic 
  • Strong 
  • Supremo
caffico logo i slogan kafa mlevena beograd

Tokom godina Caffico proizvodi su postajali sve popularniji i svojim kvalitetom se probili na tržištu. Naša konstantna težnja ka unapređivanju u međuvremenu dovela je do pojave i dodatnih vrsta CAFFICO proizvoda. To su:

  • Espresso intenso
  • Kafa bez kofeina
  • Filter kafa
  • Espresso dolce
  • Espresso primero
  • Caffico Instant

VRSTE CAFFICO PROIZVODA

CLASSIC

Caffico classic je fino balansirana mešavina najkvalitetnije mlevene kafe koja odiše izuzetno bogatom aromom pružajući veličanstven miris i specijalan ukus u svakoj Caffico classic šoljici kafe.

 Pun i bogat ukus.

AROMATIČNOST
AROMATIČNOST 80%
KISELOST
KISELOST 60%
JAČINA
JAČINA 80%

Caffico strong je kafa intezivnog mirisa i ostrog ukusa namenjena onima koji posežu za velikom energijom i dinamikom. Visok stepen pečenja doprinosi neverovatnom karakteru koji poseduje Caffico strong. 

Jak i dominatan ukus.

AROMATIČNOST
AROMATIČNOST 85%
KISELOST
KISELOST 70%
JAČINA
JAČINA 95%

STRONG

SUPREMO

Caffico supermo pruža jedinstvenu priliku da okusite savršenu šoljicu kafe sastavljenu od vrlo retkih sorti kafe. Caffico supremo predstavlja atraktivan i slojevit miris u kojem se prepliću arome najfinijih zrna Arabike. 

Prefinjen i harmoničan ukus.

AROMATIČNOST
AROMATIČNOST 85%
KISELOST
KISELOST 65%
JAČINA
JAČINA 70%

FILTER

Istinski ljubitelji filter kafe znaće da prepoznaju kvalitet šoljice Caffico Filter kafe. 

Ovaj napitak nije toliko čest na Balkanu, dok je u Americi među omiljenima. Odlikuje ga krupnije mlevena kafa  koja se preko filter papira preliva vrelom vodom, bez pritiska. Talog ostaje na filteru dok u šoljici dobijamo čist napitak, slabiji od espresso kafe ali punog ukusa. 

Pitka kafa punog i raskošnog ukusa.

INSTANT

Caffico Instant je pravo rešenje za rapidan tempo današnjice! Nakon prženja prave sirove kafe u zrnu i njenog mlevenja, kafa se rastvara u vodi. Potom, putem metode sušenja kafa dobija poznat izgled kafe u granulama koja je za samo nekoliko trenutaka spremna da vam ulepša jutro ili pauzu na poslu ili fakultetu!

Jednostavna priprema i pravi Caffico ukus u nekoliko trenutaka.

ESPRESSO

Caffico Espresso Caffico Vam sa zadovoljstvom predstavlja Caffe Espresso satkan od pažljive selekcije najfinijih zrna Arabike i Robuste. 

Superioran kvalitet Arabike pruža raskošan karakter arome i ukusa koji je upotpunjen čokoladnim tonom i dragocenim kremom Robuste.

Kreiran po jedinstvenom receptu i instančanom ukusu italijanskih cafe barista, pruža Vam neodoljivu aromu i savrsen spoj mirisa i ukusa. 

Caffico Caffe Espresso Vas neprestano osvaja, pokreće strast i užitak, unoseći lepotu života u Vas omiljeni ritual ispijanja Caffico Espresso-a.

U ponudi Caffico Espresso kafe imamo i Espresso Dolce, Espresso Primero i Espresso Intenso 

CAFFICO 2 in 1

Izaberite Caffico 2 in 1 i uživajte u nezaslađenoj beloj kafi u trenu, koristeći jednu od naših 2 u 1 kesica za kafu. Svaka kesica sadrži i kafu i mleko, što olakšava opuštanje uz Caffico kafu punog i mlečnog ukusa kad god zaželite odmor.

Odvojite par trenutaka za sebe u ovoj užurbanoj modernoj svakodnevici, stavite vodu da se greje i uživajte u izuzetnom ukusu naše instant kafe. Zašto ne biste poneli kesicu sa sobom i prepustili se šoljici kafe u kancelariji ili na fakultetu?

Naš recept je napravljen od srednje-tamno prženih zrna kafe, pruzajući svakoj šolji bogat ukus kafe. Kada pripremite Caffico 2in1, briljantna kafa je udaljena na samo nekoliko trenutaka od vas. Život može biti naporan, i nema ničeg važnijeg od početka svakog dana na desnoj nozi.

Odgovorno uzgojena kafa kroz održive poljoprivredne prakse.

CAFFICO 3 in 1

Svi sastojci pri ruci da se napravi slatka mlečna šolja kafe.

Caffico 3 in 1 napravljen je od srednje-tamno pržene zrna kafe robusta. Kafa visog kvaliteta uzgajana u kontrolisanim uslovima iz zemalja kao što su Vijetnam i Indonezija.
Kesice instant kafe sa ukusnom kombinacijom kafe, mleka i šećera su male i praktične tako da ih lako možete poneti svuda. Vaša omiljena Caffico kafa će uvek biti sa vama.

Lako otvaranje kesice osigurava da svaki put dobijete odličnu šolju za degustaciju. Jednostavno stavite čajnik, zgrabite šolju i odmah napravite slatku, belu kafu. Kesicu lako možete poneti svuda tako da vaša omiljena Caffico kafa uvek bude sa vama.

Caffico 3in1 vam donosi recepturu izrađenu od srednje-tamno prženih zrna kafe, što svakoj šoljici daje
bogatu aromu i ukus za vas. Caffico 3in1 upotpunjuje vašu ljubav ka odličnoj kafi, iznova i iznova.

Život može biti užurban, zbog čega je važno da odvojite trenutak za sebe tokom dana. Zato uzmite
šoljicu, pripremite Caffico 3in1, i iskoristite priliku da se ponovo povežete sa onim što je važno. Ne postoji
ništa kao što je sedenje i uživanje u odličnoj kafi, a bogata aroma i ukus Caffico 3in1 odgovara svakoj
prilici kafe. Kakav god da je vaš dan, uzmite malo vremena i uživajte u našem ukusnom blendu.